Over ons

Over klit-online.be

KLIT bvba is een vaste waarde in de SIGN-industrie.
Reeds meer dan 25 jaar is ons bedrijf actief op het vlak van het vervaardigen, bedrukken en afwerken van talloze reclamedragers. Stilaan zijn we uitgegroeid van de publiciteitsschilder, met verfpot en kwast, over de beletteraar, naar de grafisch ontwerper - uitvoerder die zich specialiseert in de modernste digitale printtechnieken. Uiteraard is ook onze bedrijfsruimte, alsook ons machinepark en het aantal medewerkers gegroeid naar een klein KMO-niveau met jonge enthousiaste medewerkers.

Het vervaardigen, uitvoeren en bewerken van reclamedragers hebben voor ons geen geheimen meer. Wij zijn op dit gebied van alle markten thuis en kunnen, vaak door de combinatie van verschillende technieken, u de beste oplossing aanbieden voor uw publicitaire vragen. Dit alles was en is mogelijk door onze onafgebroken inzet om onze klanten, naast goede en betaalbare producten ook een persoonlijke service en advies te geven.

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen beschikken wij sinds december 2017 naast onze fysieke winkel te Ternat ook over een uitgebreide webshop: wwww.klit-online.be.

 

© 2017 - 2023 Klit onder licentie van SEDU Internet